Subota, 8. svibnja 2021.

Veliko srce Podravaca: za Socijalnu samoposlugu prikupljeno još 200 kilograma prehrambenih proizvoda

U prikupljanju su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt "Volonter penzioner". Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s djelatnicima Crvenog križa sve razvrstale na police Socijalne samoposluge

Preporučujemo

U akciji prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu, koju je u subotu Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo u Shopping centru SUPERNOVA, prikupljeno je oko 200 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 20 komada higijenskih potrepština.

U prikupljanju su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt “Volonter penzioner”. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s djelatnicima Crvenog križa sve razvrstale na police Socijalne samoposluge.

“Zahvaljujemo na vrijednim donacijama i pozivamo sve koji su u mogućnosti da sudjeluju i u budućim akcijama, a svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici braće Radića 7. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi”, priopćili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Projekt “Volonter penzioner” sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Najnovije objave