Utorak, 3. kolovoza 2021.

Završili su u istražnom zatvoru zbog pokušaja ubojstva u romskom naselju

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila obojici osumnjičenika istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Preporučujemo

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je u ponedjeljak provelo prva ispitivanja uhićenih hrvatskih državljana (1989. i 2001.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva.

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 32-godišnjak u subotu, 17. srpnja, na ulici u mjestu Parag (romsko naselju, op.a.) prišao 30-godišnjaku i zadao mu više udaraca u glavu rukom na koju je stavio bokser, a potom je osumnjičeni 20-godišnjak zadao oštećeniku udarac drvenom letvom u glavu, čime su oštećeniku nanijeli teške i po život opasne ozljede glave”, priopćio je DORH.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila obojici osumnjičenika istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najnovije objave