Četvrtak, 28. rujna 2023.

Želimir Mešnjak održao predavanje za trenere iz Koprivničko-križevačke županije

Seminar su vodili Regionalni nogometni instruktor Sergej Milivojević, županijski nogometni instruktor, voditelj Škole nogometa Slavena Belupa Vedran Medenjak i tajnik Zbora trenera Valentin Knapić

- Advertisement -

Pomoćni trener Slaven Belupa Želimir Mešnjak održao je večeras u sklopu seminara za trenere Koprivničko-križevačke županije predavanje na temu “Četiri faze nogometne igre”, izvijestio je koprivnički klub.

Više od 60 okupljenih trenera na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ pozorno je slušalo i pratilo Mešnjaka koji im je pokušao predočiti kako i na koji način doći do željenog načina igre svoje momčadi.

Vedran Medenjak i Želimir Mešnjak
Vedran Medenjak i Želimir Mešnjak // Foto: NK Slaven Belupo

– Nadam se da je kolegama predavanje bilo zanimljivo i dinamično. Treneri su ti koji svojim načinom rada, razgovorima i pristupom kreiraju igru svoje momčadi, a onoga čega se ne smiju bojati je pogriješiti jer se na greškama uči. Uvijek mi je drago prenositi svoje znanje na druge i, ukoliko bude još prilika, rado ću se i u budućim navratima odazvati na seminare ovakvog tipa – rekao je Mešnjak.

- Advertisement -

Seminar su vodili Regionalni nogometni instruktor Sergej Milivojević, županijski nogometni instruktor, voditelj Škole nogometa Slavena Belupa Vedran Medenjak i tajnik Zbora trenera Valentin Knapić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti