Petak, 29. ožujka 2024.

Slaven Belupo nije protiv Lokomotive uspio potvrditi pobjedu protiv Dinama

U idućem kolu momčad Slavena gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka

- Oglas -

Nogometaši Slavena Belupa, nakon pobjede nad Dinamom u Zagrebu na otvaranju prvenstva, u drugom su kolu Hrvatski Telekom Prve lige upisali poraz od Lokomotive. Rezultat na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bio je 1:2, a jedini pogodak za koprivničku momčad postigao je Krstanović.

Trener Dean Klafurić u sastavu je, u odnosu na pobjedu na Maksimiru protiv Dinama prošlog petka rezultatom 0:2, napravio jednu izmjenu. Umjesto Mlinarića, u veznoj je liniji od prve minute krenuo Brković.

Prva je zaprijetila momčad Farmaceuta. Lijepo je Brković pronašao Krstanovića u 4. minuti susreta, ali je njegov pokušaj blokirala gostujuća obrana. U 12. minuti Krstanović je pokušao glavom nakon centaršuta Marine, ali nije bio dovoljno precizan. Gosti su poveli deset minuta kasnije. Cokaj je glavom u 22. minuti postigao pogodak za 0:1. Pokušao je Božić odgovoriti odmah na drugoj strani, ali njegov odličan udarac glavom još je boljom reakcijom obranio Santini. Do kraja prvog poluvremena pokušavali su de Haas i Glavčić promijeniti rezultat, no na odmor se otišlo s minimalnom prednošću Lokomotive.

- Oglas -

Prvu priliku u nastavku imali su gosti. Soldo je opasno pucao iz okreta s desetak metara, ali tik pokraj vratnice. U 59. minuti Marinu su milimetri dijelili od izjednačenja. Njegov pokušaj glavom otišao je iznad grede. U 66. minuti koprivnička je momčad stigla do izjednačenja. Jedanaesterac koji je iznudio Monjac sigurno je realizirao Krstanović za 1:1. U novo vodstvo Lokomotiva je stigla u 82. minuti kada je Pivarić iz blizine zabio za 1:2. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

U idućem kolu momčad Slavena gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka.

24. lipnja 2021. – 2. kolo Hrvatski Telekom Prve lige
Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš

NK Slaven Belupo – NK Lokomotiva 1:2 (0:1)

NK SLAVEN BELUPO: Čović – Zirdum, Paracki, Božić – Bogojević, Zvonarek (od 46. Monjac), Marina, Glavčić, Brković (od 62. Mlinarić), Laušić (od 62. Bosec) – Krstanović. Trener: Dean Klafurić.

- Oglas -

NK LOKOMOTIVA: Santini – Cipetić, Soldo, De Haas, Miličević – Aliyu (od 89. Maleš), Cokaj, Kačavenda, Marić, Pivarić (od 90. Osmanković) – Dabro (od 77. Stojković) Trener: Silvio Čabraja.

Suci: Dario Bel (Osijek), Goran Pataki (Đakovo), Dino Knez (Osijek) i Zdenko Lovrić (Đakovo)

VAR: Mario Zebec (Cestica), AVAR: Igor Krmar (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Cokaj 22′, 1:1 Krstanović 66′, 1:2 Pivarić 82′

Žuti karton: Brković 47′, Bosec 90′ (Slaven Belupo); (Lokomotiva)

Crveni karton: (Slaven Belupo); (Lokomotiva)

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti