6.1 C
Zagreb
Subota, 27. veljače 2021.

Mladić (22) BMW-om izazvao stravičan sudar u kojem je poginula nesretna vozačica Škode

Preporučujemo

U ponedjeljak, 25. siječnja, oko 21.10 sati, 22-godišnji državljanin Republike Rumunjske upravljao je osobnim automobilom marke BMW 5 slovenskih nacionalnih oznaka, a kretao se Selskom cestom u Sesvetama u smjeru zapada.

Dolaskom do kućnog broja 2, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste nakon čega je, suprotno vidljivo postavljenom prometnom znaku, a preko pune uzdužne linije na kolniku, u izbjegavanju naleta na vozilo ispred sebe prešao vozilom na dio kolnika namijenjenog za promet vozila iz suprotnog smjera uslijed čega je naletio na osobni automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 61-godišnjakinja, a kretala se kolnikom Selske ceste u smjeru istoka.

“U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik iz osobnog automobila marke BMW 5 slovenskih nacionalnih oznaka te mu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, dok je 61-godišnjakinja smrtno stradala na mjestu događaja te je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, izvijestila je PU zagrebačka.

Najnovije objave