10.6 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Čak devet rukometašica Podravke Vegete pozvane su u svoje reprezentacije

Hrvatska ženska seniorska reprezenacija okupit će se u Zagrebu 15. ožujka i odmah nakon toga produžiti u svoju, sada već stalnu bazu, Hotel Diamant u Poreču, gdje će boraviti i trenirati do 21. ožujka. Riječ je o prvom tzv. National team weeku u ovoj godini

Preporučujemo

Izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije Nenad Šošarić objavio je širi popis rukometašica za prvo okupljanje nakon osvojene bronce na Europskom prvenstvu u Danskoj 2020. godine. Na njemu se nalaze 24 rukometašice, odnosno šest na pričuvnoj listi. Od 17 rukometašica koje su Hrvatskoj donijele prvu medalju s velikih natjecanja, na popisu se ne nalazi samo Josipa Mamić koja je imala operaciju koljena i trenutačno se oporavlja.

Od ukupno 24 igračice s kompletnog popisa, šest je igračica Podravke Vegete, i to Korina Karlovčan, Magdalena Ećimović, Elena Popović, Nikolina Zadravec, Lea Franušić i Dejana Milosavljević, koja je jedina imala priliku naknadno se priključiti djevojkama na Euru u Danskoj. Osim igračica, na okupljanje će i trenerica Snježana Petika te tehnička direktorica Ljerka Vresk.

Hrvatska ženska seniorska reprezenacija okupit će se u Zagrebu 15. ožujka i odmah nakon toga produžiti u svoju, sada već stalnu bazu, Hotel Diamant u Poreču, gdje će boraviti i trenirati do 21. ožujka. Riječ je o prvom tzv. National team weeku u ovoj godini, koji će dio europskih reprezentacija iskoristiti za odigravanje olimpijskih kvalifikacija, a dio za treninge i uigravanje.

Vrijedi spomenuti kako će se Team week održati i u drugim reprezentacijama, a od Podravkinih igračica pozive su dobile Dijana Mugoša, Yuliya Dumanska i Lamprini Tsakalou koje će se također priključiti svojim reprezentacijama.

Najnovije objave