Subota, 16. listopada 2021.

Čudom preživjeli: sletjeli u potok i završili na krovu

19-godišnjak nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama ceste uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te je u zanošenju sletio s kolnika

Preporučujemo

U subotu, 3. srpnja, oko 00.15 sati u Poljanici Bistranskoj, 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se zapadnom kolničkom trakom Ulice Pešćenka u smjeru juga.

Dolaskom do kućnog broja 32, nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama ceste uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te je u zanošenju sletio s kolnika i prednjim kotačima udario u betonski rubni kamen uz zapadni rub kolnika te je nastavio nekontroliranu vožnju preko nogostupa na meki teren.

Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u stablo, zatim i u prometni znak uz zapadni rub kolnika te nastavio nekontroliranu vožnju po visokom raslinju uz sjevernu zemljanu nizbrdicu potoka Peščenka, preletio potok i prednjim dijelom vozila udario u južnu zemljanu uzvisinu potoka, nakon čega je nastavio nekontroliranu vožnju po mekom terenu uz južnu nizbrdicu, gdje se zarotirao i okrenuo na krov, zaustavivši se u potoku.

“U prometnoj nesreći vozač i 18-godišnji putnik lakše su ozlijeđeni dok je 18-godišnja putnica teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena im je u KB Sveti Duh”, izvijestila je PU zagrebačka.

Najnovije objave