Nedjelja, 2. listopada 2022.

Dovršena krim istraga za stravično ubojstvo u kafiću, policija upravo iznijela detalje

Osumnjičeni 36-godišnjak će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti doveden pritvorskom nadzorniku

Preporučujemo

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 36-godišnjak u nedjelju u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci najprije verbalno sukobio sa 67-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom je fizički napao te joj zadao više udaraca u predjelu glave i tijela i potom pobjegao.

Dolaskom na mjesto događaja djelatnici hitne medicinske pomoći poduzeli su mjere iz svoje nadležnost, nakon čega je konstatirana smrt ženske osobe.

Nadalje, oko 15.50 sati policija je zaprimila dojavu građana da je na području Belvedera u Rijeci viđena muška osobe bez odjeće, ali po dolasku na mjesto događaja policija nije zatekla opisanu osobu. U nastavku intenzivnog traganja za osobom koja je pobjegla s Pavlinskog trga, utvrđeno je da postoji poveznica između ova dva događaja te je osumnjičeni 36-godišnjak uhićen oko 18 sati i priveden na kriminalističko istraživanje.

Tijekom sutrašnjeg dana nad tijelom preminule 67-godišnje hrvatske državljanke bit će obavljena obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku KBC-a Rijeka, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Osumnjičeni 36-godišnjak će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti doveden pritvorskom nadzorniku, priopćili su upravo iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Glazbenica Iulia Josephine Bianca Kolompar potvrdila je za 24sata kako je za ubojstvo osumnjičen njezin suprug Roman Brnada.

Njih dvoje javnost je upoznala kad su nastupili u showu ‘Supertalent’ i posvađali se sa žirijem, prvenstvenom Majom Šuput. Roman je imao i nogometnu karijeru i branio je za nekoliko klubova. U zadnje vrijeme je zarađivao kao ulični pjevač.

Osumnjičeni ubojica žene u kafiću ulični je pjevač, bio je u ‘Supertalentu’ i vrijeđao žiri

Novi detalji horora u kafiću: ‘Sa ženom je dan ranije mirno ispijao piće na terasi, a onda je poput životinje skočio na nju’

- Advertisement -

Najnovije objave