Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Đurđevački osnovnoškolci međuopćinski pobjednici u futsalu

Đurđevački osnovnoškolci su s četiri pobjede osvojili prvo mjesto te se plasirali na županijsko natjecanje

Preporučujemo

U Osnovnoj školi Gola održano je međuopćinsko natjecanje u futsalu za dječake i djevojčice 5. i 6. razreda na kojem su nastupile ekipe iz OŠ Đurđevac, OŠ Kloštar Podravski, OŠ Molve, OŠ Gola i OŠ Virje.

Đurđevački osnovnoškolci su s četiri pobjede osvojili prvo mjesto te se plasirali na županijsko natjecanje.

Međuopćinsko natjecanje u futsalu
Foto: Grad Đurđevac

Rezultati natjecanja:

OŠ Đurđevac – OŠ Molve 3:0
OŠ Kloštar Podravski – OŠ Đurđevac 0:3
OŠ Đurđevac – OŠ Gola 6:1
OŠ Virje – OŠ Đurđevac 0:4

Đurđevački osnovnoškolci
Foto: Grad Đurđevac

Ekipa je nastupila u sastavu David Škurdija, Toma Ferderber, Petar Ferderber, Luka Horvat, Marin Đapa, Lovro Jerbić, Jakov Peršić, Fran Jurić, Dorian Šramek, Karlo Carek i Jurica Županić pod vodstvom učitelja Ivana Đurocija.

Djevojčice su porazom od OŠ Gola zauzele drugo mjesto, a nastupile su Ena Marjanović, Lana Ređep, Ana Lenardić, Lorena Bahun, Tea Petrović, Petra Međurečan, Sara Svetec, Heidi Esterajher, Valentina Kucel i Tesa Svetec.

“Na terenu smo pokazali veliku disciplinu i tehničko-taktičku pripremljenost. Svi su učenici dobili priliku na terenu i pokazali svoje nogometne vještine. Naši dječaci redovito treniraju u Školi nogometa grada Đurđevca i zahvaljujem se klubu i treneru Marinu Ferderberu na odličnoj suradnji i pripremi učenika za natjecanje”, istaknuo je učitelj Ivan Đuroci.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti