Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Dvojica najvažnijih hrvatskih reprezentativaca pozitivni na koronu

Hrvatski rukometni savez izvijestio se kako se oni zasad osjećaju dobro i imaju blaže simptome. Naravno, prema propisanom protokolu stavljeni su u izolaciju

Iako se pripreme hrvatske muške seniorske reprezentacije za Croatia Cup i Europsko prvenstvo odvijaju uz najstrože epidemiološke mjere, koronavirus se nažalost probio i u redove Kauboja.

Jutrošnji PCR testovi koji su dio obveze prema Europskoj rukometnoj federaciji prije dolaska na natjecanje, otkrili su da su dvojica hrvatskih rukometaša pozitivni. I to ne bilo koji, nego dvojica najboljih i za ovu momčad najvažnijih; Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.

Hrvatski rukometni savez izvijestio se kako se oni zasad osjećaju dobro i imaju blaže simptome. Naravno, prema propisanom protokolu stavljeni su u izolaciju.

Svi ostali igrači i članovi stručnog stožera negativni su i nastavljaju s redovitim treninzima. Za svaki slučaj, sutra ujutro svi će ponovno imati PCR testiranje.

Svi rukometaši koji će zaigrati na Euru, kao i članovi stručnih stožera, moraju biti najmanje dvaput cijepljeni protiv covida-19.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti