Utorak, 28. rujna 2021.

FOTO Cvetkovečki Tehničar i đelekovečki Osvit izborili finale nogometnog turnira u Legradu

U četvrtak, 5. kolovoza, igrat će se utakmice za poredak. Za treće mjesto igrat će se od 16.30 sati, a veliko finale od 18.30 sati

Preporučujemo

U legradu je započela prava nogometna poslastica. Naime, u tijeku je održavanje tradicionalnog nogometnog turnira u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

U subotu su se igrale polufinalne utakmice.

Na legradski Fizeš prvo su istrčati nogometaši domaćeg Graničara i cvetkovečkog Tehničara. Utakmica dva četvrtoligaša pripala je Cvetkovčanima rezultatom 2:0. Finale su im osigurali Ivan Trupina autogolom i Ivan Delić s 11 metara.

Nakon njih, snage su odmjerili četvrtoligaš Borac iz Imbriovca i njihov općinski rival Osvit iz Đelekovca, županijski prvoligaš. Osvit je na kraju prošao u finale pobjedom 3:2.

Osvit je poveo s 2:0 pogocima Patrika Lopatnika, a do poluvremena je rezultat smanjio novi napadač Borca Igor Čani. U nastavku susreta izjednačio je za Borac Nikola Grabar, ali je Stjepan Juras svojim pogotkom odveo Osvit u finale.

U četvrtak, 5. kolovoza, igrat će se utakmice za poredak. Za treće mjesto (Graničar i Borac) igrat će se od 16.30 sati, a veliko finale između Tehničara i Osvita na rasporedu je od 18.30 sati.

Dnevna ulaznica stoji 20 kuna, a za sve posjetitelje je organizirana bogata ponuda jela i pića.

Naslov pobjednika turnira u Legradu branio je Borac iz Imbriovca, ali ovaj će put pehar za najbolju momčad otići u Cvetkovec ili Đelekovec.

GRANIČAR LEGRAD – TEHNIČAR CVETKOVEC

Detalj s utakmice između legradskog Graničara i cvetkovečkog Tehničara Alen Milek u akciji Publika u Legradu

Najnovije objave