Srijeda, 4. listopada 2023.

SURADNJA ‘NEMČIĆA’ I SLOVENACA Koprivničke vode podržale međunarodni učenički projekt

Podržavanjem ovog projekta Koprivničke vode nastavile su praksu podržavanja učeničkih projekata s OŠ "Antun Nemčić Gostovinski" Koprivnica, zvanom Dijamantna EKO škola, koja promiče važnost vode za život čovjeka i promiče ekološku osviještenost svojih učenika.

- Advertisement -

Djelatnice Koprivničkih voda u srijedu su posjetile učenike 4.a razreda Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica i podjelom reklamnih majica s logom Koprivničkih voda podržale međunarodni projekt “Čitanje ne poznaje granice/Branje ne pozna meje” s OŠ “Slati vrh” iz Slovenije.

“Cilj projekta je promocija hrvatske dječje književnosti i upoznavanje djela slovenske dječje književnosti, jezika, povijesti i kulture, ekologije, razvijanje čitalačkih sposobnosti i vještina te promocija školskih knjižica”, istaknuli su iz Koprivničkih voda.

OŠ “Antun Nemčić Gostovinski”

- Advertisement -

Zbog svega naučenog i doživljenog, međunarodna suradnja dviju škola nastavlja se svake godine. Obostrano učeničko oduševljenje ovim projektom pokazalo je kako čitanje povezuje i ne poznaje granice.

Podržavanjem ovog projekta Koprivničke vode nastavile su praksu podržavanja učeničkih projekata s OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica, zvanom Dijamantna EKO škola, koja promiče važnost vode za život čovjeka i promiče ekološku osviještenost svojih učenika.

Voditeljice samog projekta su školske knjižničarke koprivničke i slovenske škole.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti