Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

LEGENDARNI POSO U (NE)MOGUĆOJ MISIJI ‘Želim skinuti 40 kilograma do 1. svibnja i uspjet ću u tome’

Kaže kako ima veliku podršku svoje obitelji i pravih, iskrenih prijatelja i što drugo reći nego - samo naprijed i samo jako, Poso!

- Oglas -

Goran Posavec Poso. Nadaleko poznati koprivnički nogometni golman, vlasnik autolimarskog i lakirerskog obrta Poso 23, čovjek kojeg svi znaju kao izrazito duhovitog i veselog čovjeka, pravog prijatelja, od Nove godine krenuo je u veliku životnu “bitku”.

Odlučio je do 1. svibnja, Praznika rada, skinuti čak 40 kilograma. Prvenstveno se na to odlučio zbog samog sebe, zbog zdravlja, ali ništa manji motiv nije mu ni oklada sa svojim prijateljima.

Naime, iako nam ne želi reći točno o čemu se radi, oni su ga izazvali da u tome neće uspjeti.

- Oglas -

No, tko ga malo bolje poznaje zna da je to itekako moguće i on će učiniti sve da uspije u ovom izazovu.

– Izbacio sam iz prehrane ugljikohidrate, ne pijem alkohol i sokove, ne jedem slatko. Na meniju je samo meso, povrće, sirevi, voda. Nije lako, ali dobro mi je krenulo. Već sam skinuo nekoliko kilograma – rekao nam je ovaj 38-godišnjak.

Paralelno sa svime time nastavio je i haklati sa svojim dečkima u dvorani, igra na KC ligi, a krenuo je i u teretanu uz poticaj svog kuma Dragana Barača.

– Uvjeren sam da ću uspjeti skinuti tih 40 kilograma, ali ne mislim na tome stati ni poslije. Krajnji mi je cilj doći do 110 kilograma, što će biti odlično na mojih 198 centimetara visine. Ako sve to bude kako sam zamislio, nije isključeno da se još vratim i na gol u seniorski nogomet – istaknuo je Poso.

Kaže kako ima veliku podršku svoje obitelji i pravih, iskrenih prijatelja i što drugo reći nego – samo naprijed i samo jako, Poso!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti