Četvrtak, 16. rujna 2021.

VIDEO Pogledajte prve kadrove pete sezone ‘Života na vagi’: Marica Korolija odlučno krenula u borbu s viškom kilograma

Od aktivne sportašice Marica je postala pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke

Preporučujemo

U subotu, 17. listopada, s početkom u 20 sati na RTL-u započinje emitiranje pete sezone popularnog showa “Život na vagi”.

Tad će prvi put na vagu stati i 16 novih kandidata koji će biti podijeljeni u dva tima – kontinentalni i morski.

“Osim što će otkriti svoju težinu na prvom vaganju, kandidati će otkriti i svoje životne priče koje stoje iza toga zašto smatraju da su postali pretili te zašto su odlučili okrenuti novu stranicu u životu”, najavljuju s RTL-a.

Među kandidatima je i Marica Korolija iz Novigrada Podravskog kraj Koprivnice.

Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak, stoji na stranicama RTL-ovog showa Život na vagi.

Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve što je muči.

Teško djetinjstvo primoralo ju je da brine za cijelu svoju obitelj. Otac je nju i brata napustio dok je imala tek četiri godine, mama se preudala te potom razboljela i u međuvremenu dobila još troje djece s kojima je Marica živjela do svoje 19. godine. Kao najstarija od braće odlučila odseliti od doma. To je učinila, otkriva, kako bi svi imali barem malo bolje djetinjstvo od nje.

“Ja se još uvijek iznutra osjećam da sam ona super Marica koja rastura, koja sve može… I, onda treba pomoć, nije me sram to priznati. Borba s debljinom me čini da sam luzer, da sam neuspješna. Uvijek sam sve druge stavljala na prvo mjesto i sada sam odlučila posvetiti se sebi i svome zdravlju”, rekla je Marica.

Super Marica sve može!

I Marica je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve ono što je muči! Bravo, Marice! ❤️VIše na http://bit.ly/MaricaKorolija

Gepostet von Život na vagi am Donnerstag, 8. Oktober 2020

RTL je objavio prve kadrove pete sezone showa “Život na vagi”, a na njemu se može vidjeti kako se 33-godišnja Marica Korolija već dobrano oznojila ispunjavajući zadatke. Video možete pogledati OVDJE.

Najnovije objave