Nedjelja, 2. travnja 2023.

Futsal ekipa koprivničke Srednje škole rasturila na županijskom natjecanju i plasirala se na državno

Iako će na državnom natjecanju biti jaka konkurencija, ekipa koprivničke Srednje škole zasigurno će imati puno toga za pokazati

Preporučujemo

U sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole održano je županijsko natjecanje u futsalu, i to u ženskoj i muškoj kategoriji.

Djevojke iz koprivničke Srednje škole osvojile su prvo mjesto pobijedivši u prvoj utakmici ekipu Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva iz Đurđevca s uvjerljivih 6:0 i u drugoj protiv Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga iz Križevaca s 3:0.

Za ekipu koprivničke Srednje škole nastupile su Helena Kurtanjek, Antonija Pavlović, Jelena Kokša, Maja Hudjek, Nika Galinec, Katarina Poldrugač, Klaudija Fašajić, Anđela Kukavica, Dina Vida Horvat i Martina Vedriš.

Koprivničke srednjoškolke tako su se plasirale na državno natjecanje u futsalu koje će se održati krajem travnja u Poreču.

Trenerica Ivana Gregurina nije skrivala zadovoljstvo predstavom svojih cura, istaknula je kako je ponosna na njihovu igru i zalaganje na terenu.

Iako će na državnom natjecanju biti jaka konkurencija, ekipa koprivničke Srednje škole zasigurno će imati puno toga za pokazati.

Podsjetimo, ekipa koprivničke Srednje škole do županijskog natjecanja došla je sjajnim izdanjem na gradskom natjecanju srednjih škola u futsalu gdje je također osvojila prvo mjesto.

Dodajmo i da su u muškoj kategoriji prvo mjesto osvojili učenici Obrtničke škole Koprivnica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti