Utorak, 9. kolovoza 2022.

Graničar iz Đurđevca čestitao Suhopolju i Molvama te najavio žalbu, evo u čemu Picoki vide novu priliku

Hvala svima koji podržavaju naš klub u ovoj situaciji i ustrajanju na poštivanju propisanih uvjeta za natjecanje'', stoji u objavi Picoka

Preporučujemo

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca u petak ujutro se priopćenjem obratio javnosti u povodu odluke koja ga je preselila iz Četvrte lige u Prvu ŽNL.

S time se đurđevački klub ne namjerava samo tako pomiriti, već nastavlja svoju borbu izvan zelenog terena za zadržavanje statusa četvrtoligaša.

Priopćenje Graničara prenosimo u cijelosti.

”Koristimo ovu priliku kojom NK Graničar Đurđevac čestita NK Suhopolje na ostanku,a NK Mladost iz Molvi na ulasku u 4NL BJ-KC-VT.

NK Graničar Đurđevac će uložiti žalbu na odluku Županijskog nogometnog saveza Virovitičko – podravske županije o sastavu 4NL BJ-KC-VT kojom je omogućeno igranje utakmica na drugom terenu NK Voćin, protivno Propozicijama natjecanja i tehničkim uvjetima za odigravanje utakmica, tako da odluka o statusu NK Graničar Đurđevac ostaje neizvjesna do okončanja žalbenog postupka.

Hvala svima koji podržavaju naš klub u ovoj situaciji i ustrajanju na poštivanju propisanih uvjeta za natjecanje”, stoji u objavi Picoka.

- Advertisement -

Najnovije objave