Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Hrvačice Podravke Lara Blažeković i Jelena Mijatović nastupaju na Europskom prvenstvu

Lara će nastupiti u kategoriji do 39 kilograma dok će Jelena braniti boje Hrvatske u kategoriji do 54 kilograma

Preporučujemo

Po završetku priprema u Szigetvaru, mlade hrvačice Podravke Lara Blažeković i Jelena Mijatović su posljednje dane uoči Europskog prvenstva provele u matičnom klubu te su privele kraju svoju pripremu za jedno veliko sportsko i životno iskustvo.

Danas (petak) kreće okupljanje ženskih selekcija koje će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Prvenstva Europe za uzraste starijih djevojčica (do 15 godina), a koje će se održati u Domu sportova u Zagrebu.

Po završetku prijave svih natjecateljica u večernjim satima će se održati izvlačenje parova te ćemo saznati i njihove protivnice u prvom kolu natjecanja.

Lara će nastupiti u kategoriji do 39 kilograma dok će Jelena braniti boje Hrvatske u kategoriji do 54 kilograma.

Samo natjecanje počinje u subotu s medicinskom kontrolom i službenom vagom u 8 sati, dok će kvalifikacijske borbe krenuti u 10.30 sati.

Jelena Mijatović će tako nakon kadetskog UWW turnira “Croatia Open” ubilježiti svoj drugi nastup u dresu reprezentacije dok će Lari Blažeković ovo biti vatreno krštenje i prvi službeno nastup u dresu reprezentacije.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati ovom velikom natjecanju uživo, sve borbe možete pratiti na službenoj stranici Svjetske hrvačke federacije putem video prijenosa.

- Advertisement -

Najnovije objave