Četvrtak, 8. prosinca 2022.

I ove subote u Supernova centru prikupljaju se donacije za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Na policama Socijalne samoposluge trenutačno najviše nedostaju higijenski proizvodi, poput sapuna, šampona, toaletnog papira te sredstava za pranje suđa i rublja, a dobrodošle su, naravno, različite prehrambene namirnice, posebno ulje

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ ove subote u šoping centru Supernova organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Volonteri će provoditi akciju od 9 do 13 sati i za to vrijeme kupcima će dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije.

Na policama Socijalne samoposluge trenutačno najviše nedostaju higijenski proizvodi, poput sapuna, šampona, toaletnog papira te sredstava za pranje suđa i rublja, a dobrodošle su, naravno, različite prehrambene namirnice, posebno ulje.

“Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju hranu i higijenu na akciji u Supernova centru i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Pomoći možete i volontirajući, javite se na broj telefona 048/642-193.

Među volonterima koji prikupljaju donacije u trgovačkim centrima su umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad” Starigrad.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti