Četvrtak, 28. rujna 2023.

KUD Delovi i Šinterice pozivaju na besplatnu kastraciju mačaka na području Novigrada Podravskog

Kastracija, kao jedino rješenje u borbi protiv napuštenih životinja besplatna je do kraja godine, a projekt financira Koprivničko-križevačka županija

- Advertisement -

Članovi Kulturno umjetničkog društva Delovi nisu zaslužni samo za očuvanje kulturne baštine, već su uključeni i u humanitarni rad.

Naime, s udrugom Šinterice dobra srca uključeni su u zajednički županijski projekt ‘TI ME DRŽIŠ’ te su u nedjelju u Novigradu Podravskom zajedno održali promotivnu aktivnost.

Edukativni pult u Novigradu Podravskom
Foto: Općina Novigrad Podravski

Na edukativnom pultu uz poučne knjižice i brošure, promovirala se važnost kastracije, udomljavanje i pravilna briga o ljubimcima.

- Advertisement -

Kastracija, kao jedino rješenje u borbi protiv napuštenih životinja besplatna je do kraja godine, a projekt financira Koprivničko-križevačka županija.

Edukativni pult u Novigradu Podravskom
Foto: Općina Novigrad Podravski

“Apeliramo i pozivamo sve zainteresirane vlasnike mačaka i one koji brinu o uličnim i napuštenim mačkama iz Novigrada Podravskog, Delova, Borovljana, Javorovca, Plavšinca, Srdinca i Vlaislava da se jave do kraja godine udruzi Šinterice dobra srca na broj 098/986 0821 ili na e-mail: sinterice.dobra.srca@gmail.com i dogovore besplatnu kastraciju”, istaknuli su iz KUD-a Delovi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti