Četvrtak, 2. veljače 2023.

Matej je 14 puta snimljen u jurnjavi autom: ‘Nisam znal da je tu kamera’

Na taj neregistrirani auto stavio je registarske pločice s nekog drugog automobila. 'A bolje ikakve nego nikakve', komentirao je Matej

Preporučujemo

Matej Margarin (25) iz Poznanovca bivša je zvijezda showa Nove TV i aktualna policijsko-sudska.

U Farmi je nastupao 2018., a na sudu u Zaboku ovih dana kada je dobio i pravomoćnu presudu zbog niza prometnih prekršaja. Nadzorna kamera ga je, kako je priopćila PU krapinsko-zagorska, od 3. do 18. travnja u prekoračenju brzine u Bedekovčini snimila čak 14 puta, piše portal Ni Zagorje malo.

– Nisam znal da je tam kamera – rekao je Matej policajcima.

Da nije prebrzo vozio tko zna kada bi naišao na neku patrolu u redovnoj kontroli. Ovako je policija, nakon 14 snimaka prebrze vožnje u naseljenom mjestu, usput utvrdila i da je auto neregistriran i neosiguran, a da Matej nema niti vozačku dozvolu jer nije položio vozački ispit.

Na taj neregistrirani auto stavio je registarske pločice s nekog drugog automobila.

– A bolje ikakve nego nikakve – komentirao je Matej policiji kad su ga identificirali, pronašli i porazgovarali s njim.

Sudilo mu se na Općinskom sudu u Zaboku. Kako doznaje portal Ni Zagorje malo, Matej je sve priznao. S obzirom na broj prekršaja, samo pojedinačna novčana kazna bila bi oko 300.000 kuna. No, prema zakonu, najveća objedinjena je 100.000, što mu je sud i dosudio.

Dobio je i uvjetnu kaznu zatvora od 120 dana. Dali su mu i zaštitnu mjeru zabrane vožnje automobila iduće dvije godine.

Matej je u reality showu Farma sudjelovao 2018. Tada je otkrio svoju tešku i tužnu životnu priču. Još kao dječak ostao je bez roditelja nakon čega je promijenio nekoliko udomiteljskih obitelji i domova za nezbrinutu djecu.

– Izgubio sam roditelje, nakon čega sam bio u nekoliko udomiteljskih obitelji i u domu, nakon čega sam se vratio u Zagorje gdje me posvojila jedna dobra obitelj. Naučili su me, zapravo, kako živjeti, kako raditi i to na farmi na kojoj sada živim. Sretan sam jako u životu i ništa mi ne fali – otkrio je Matej u Farmi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti