Četvrtak, 28. rujna 2023.

Mirko Reciklirko nagradio koprivničke mališane koji su sudjelovali u akciji ‘Čepove skupi – lijekove kupi’

U Dječjem vrtiću Tratinčica djeca od najmlađih skupina do predškolskih recikliraju i razvrstavaju otpad, a ova akcija osim što je vrlo važna za okoliš ima i humanitarni karakter jer se tako pomaže Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma

- Advertisement -

Dječji vrtić Tratinčica iz Koprivnice uključio se u humanitarnu akciju sakupljanja plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma pod nazivom Čepove sakupi – lijekove kupi.

Djeca, roditelji i osoblje vrtića marljivo su sakupljali čepove od 19. do 22. travnja te su ukupno sakupili 608 kilograma čepova. Najviše čepova sakupila je odgojna skupina Sovice s odgajateljicama Irenom Geček i Ljubicom Fijačko, i to 101 kilogram čepova za koje je Komunalac Koprivnica pripremio i prigodne poklone.

Pobjednici ove akcije uživali su u cjelodnevnom izletu na jezeru Šoderica gdje ih je dočekao Mirko Reciklirko koji je za svakog mališana pripremio majicu “Sreća bez smeća” i čestitao im na hvalevrijednoj akciji.

- Advertisement -

U Dječjem vrtiću Tratinčica djeca od najmlađih skupina do predškolskih recikliraju i razvrstavaju otpad, a ova akcija osim što je vrlo važna za okoliš ima i humanitarni karakter jer se tako pomaže Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma, osnovanoj sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti