Nedjelja, 19. rujna 2021.

MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE Izabrani najkreativniji radovi podravsko-prigorskih učenika

Na natječaj su pristigla 52 rada, iz devet osnovnih škola (zajedno sa područnim školama) te dvije srednje škole

Preporučujemo

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije na svojoj je 14. sjednici odabralo najbolje radove koji su pristigli na ovogodišnji kreativni natječaj Moja županija bez korupcije koji je jedinstven u Hrvatskoj i provodi se već šestu godinu zaredom.

Mladi kreativci iz osnovnih i srednjih škola svoju su percepciju korupcije kao društveno neprihvatljive pojave izrazili likovnim, literarnim i video radovima.

Na natječaj su pristigla 52 rada, iz devet osnovnih škola (zajedno sa područnim školama) te dvije srednje škole.

Radovi kreativnog natječaja Moja županija bez korupcije

Sjednici je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je uputio pohvale djeci na maštovitosti, promišljanju o svijetu oko sebe i uključivanju u borbu protiv korupcije, a pohvalama se pridružio i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, ujedno i član Antikorupcijskog povjerenstva, zajedno s predsjednicom Povjerenstva Jadrankom Lakuš.

Članovi Antikorupcijskog povjerenstva imali su doista pune ruke posla da među radovima pristiglim pod šiframa izaberu one najbolje kojima će pripasti i novčane nagrade.

Popis nagrađenih radova nalazi se ovdje: NAGRADE ZA KREATIVNI NATJEČAJ 2020

Sukladno epidemiološkoj situaciji, odnosno važećim mjerama i preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite, dodjela nagrada i zahvalnica održat će se u srijedu, 9. prosinca, na Međunarodni dan borbe protiv korupcije.

Najnovije objave