Srijeda, 28. veljače 2024.

Na đurđevačkom semaforu pijan stavio u rikverc i lupio auto iza sebe, ali to nije sve

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak

- Oglas -

U srijedu, 28. srpnja, oko 20.40 sati, u Đurđevcu u Ulici Grada Vukovara 70- godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,15 promila.

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja u trenutku kada se na semaforu upalilo zeleno svjetlo vozač je vozilom krenuo unazad i stražnjom stranom vozila udario u prednju stranu zaustavljenog vozila Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 21- godišnja vozačica.

Potom su oboje vozača prošli raskrižje te zaustavili vozila uz desni rub kolnika kojom prilikom vozač Mercedesa nije poduzeo sve mjere kojima bi spriječio da vozilo samo krene već je vozilo krenulo unazad i došlo je do ponovnog kontakta stražnjeg dijela Mercedesa u vozilo Opel.

- Oglas -

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti