Subota, 3. prosinca 2022.

Najmlađe rukometašice iz Koprivnice i Varaždina odigrale prijateljski turnir

Bilo je to super zabavno poslijepodne u našoj dvorani. Roditelji, djevojčice, ali i treneri su uživali

Preporučujemo

Prošle subote je u ŠSD ‘Josip Samaržija – Bepo’ odigran turnir za djevojčice U-12 na kojem su sudjelovale djevojčice varaždinske Koke te 40 djevojčica Podravke podijeljenih u dvije skupine Podravka 1 i Podravka 2.

Kako se natjecateljske utakmice za ovu dobnu skupinu odigravaju jednom mjesečno, igranjem prijateljskih susreta nastoji se nadoknaditi manjak natjecateljskih dana potrebnih u trenažnom ciklusu. Veći broj utakmica daje treneru uvid o uspješnosti prihvaćanja naučenog, ali i jako dobro utječu na motivaciju mladih igračica.

”Rezultati nisu bili u prvom planu te službeni zapisnik nije niti vođen, ali u obje utakmice koje su se igrale rezultat je bio u korist ekipe Koke. Ništa začuđujuće, jer osim što su već obavili selekcioniranje po kvaliteti, igračice iz Varaždina natječu se i u Ligi „U 12“ Zagrebačkog prstena. Mladim nadama Podravke tek slijedi puno učenja i igranja kako bi se u narednom razdoblju kvaliteta igre podigla na razinu koja se očekuje. Utakmice su igrale i djevojčice 2012./13. godišta. One su na rasporedu imale ukupno 12 utakmica mini rukometa i onda dvije utakmice velikog rukometa. Bilo je to super zabavno poslijepodne u našoj dvorani. Roditelji, djevojčice, ali i treneri su uživali. Sve su curice dobili svoju priliku za igru, a neke od njih su odigrale i svoje prve utakmice”, izvijestio je koprivnički klub na službenoj stranici.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti