Četvrtak, 22. veljače 2024.

Novi detalji stravičnog sudara u kojem je poginuo vozač automobila

Vozač osobnog vozila je ispao iz vozila te je uslijed zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je liječnica konstatirala smrt

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, u srijedu oko 11.17 sati na autocesti A4, kod Zamlake, smrtno je stradao 35-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom autocestom iz smjera Ludbrega u smjeru Goričana.

Dolaskom do nadvožnjaka, gdje se promet zbog radova na zapadnoj kolničkoj traci, koja je zbog toga zatvorena i uredno označena, odvija na istočnoj kolničkoj traci u oba smjera, iz neutvrđenog razloga je prošao na suprotnu prometnu traku koja je u tom trenutku namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a kojom prilikom je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio kamiona kojim je iz smjera Goričana u smjeru Ludbrega upravljao 41-godišnjak.

- Oglas -

Od siline udarca skup vozila je odbačen udesno gdje je udario u metalnu odbojnu ogradu, dok je osobno vozilo odbačeno udesno i udarilo također u odbojnu metalnu ogradu.

Vozač osobnog vozila je ispao iz vozila te je uslijed zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je liječnica konstatirala smrt.

Tijelo nesretnog 35-godišnjaka je po nalogu prevezeno na odjel patologije Opće bolnice Varaždin radi utvrđivanja uzroka smrti.

Za vrijeme trajanja očevida, od 11.30 do 17.45 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvija obilazno.

Policajci nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti nastanka ove prometne nesreće.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti