Subota, 4. prosinca 2021.

Petar Dombaj: Izađite na izbore i podržite nastavak razvoja Općine Drnje

"Općina su ljudi" slogan je pod kojim je Kandidacijska lista grupe birača - nositelj Petar Dombaj krenula u kampanju za još jedan mandat na čelu Općine Drnje

Preporučujemo

“Općina su ljudi” slogan je pod kojim je Kandidacijska lista grupe birača – nositelj Petar Dombaj krenula u kampanju za još jedan mandat na čelu Općine Drnje.

Listu čini 9 ljudi, od kojih je 5 muškaraca i 4 žene. Dolaze gotovo iz svih društvenih struktura, različitih profila, a lista je sastavljena od ljudi iz sva tri naselja Općine Drnje.

Ono što ih krasi upravo je ono što ih je i povezalo, a to je zajednički cilj, još jači i brži razvoj i napredak Općine Drnje te briga o njezinim mještanima.

NEZAVISNA LISTA OPĆINE DRNJE

Kandidacijska lista grupe birača -nositelj Petar Dombaj:

  1. Petar Dombaj, Drnje

2. Dejan Šomoci, Torčec

3.Goran Kolarek, Drnje

4. Matija Dolenec, Drnje

5. Tajana Perošić, Botovo

6. Valentina Matijašić, Torčec

7. Mirko Jukić, Drnje

8. Marija Sataić, Botovo

9. Ivana Fabuš, Drnje

Nakon uspješno odrađenog prvog mandata i realizacije brojnih projekata, od uređenja i unapređenja komunalne infrastrukture, rekonstrukcije cesta, izgradnje mostova i biciklističko-pješačke staze, brige o mladima, ulaganja u vrtić i djecu, brige o starijima i potrebitima, razvoja poduzetništva i gospodarstva, pomaganju udrugama, unapređenju života u Općini i puno toga drugoga, želimo učiniti još više i još bolje za našu Općinu. Uz sve što smo postigli i griješili smo u nastojanju da što više toga ostvarimo, ali zato smo znali saslušati želje i kritike naših mještana, kojih se ne bojimo, ali ih s poštovanjem uvažavamo jer samo s Vama u suradnji možemo ostvariti konačni cilj. Ono najbitnije je da smo uvijek dostupni i da brinemo o ljudima, a tako će ostati i u budućnosti.

Ovo su samo neki projekti planirani u narednom mandatu: završetak izgradnje kanalizacije, rekonstrukcija cesta, nastavak izgradnje biciklističko-pješačkih staza, potpore novim poduzetnicima kod osnivanja tvrtki na području općine, ulaganje u sportsku infrastrukturu, izgradnja novog višenamjenskog vatrogasnog doma u Torčecu s parkiralištem i šetnicom uz potok.

Želja nam je da Općina Drnje bude po mjeri svakom čovjeku, da pokažemo da male općine imaju svrhu jer OPĆINA SU LJUDI.

Drage mještanke i mještani, pozivamo Vas da u nedjelju, 16. svibnja 2021. izađete na izbore, i da glasom za nas, podržite još jači i brži razvoj i napredak Općine Drnje.

Najnovije objave