Subota, 15. lipnja 2024.

Pijani vozač mopeda skrivio prometnu nesreću, teško je ozlijeđen

56-godišnjak je prošao na suprotnu stranu kolnika gdje je naletio na prednji dio osobnog automobila kojim je u smjeru sjeveroistoka upravljao 45-godišnjak

- Oglas -

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 12.50 sati u Samoboru.

Naime, 56-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,83 promila upravljao mopedom zagrebačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje vozilima na motorni pogon određene kategorije, kojem je isteklo važenje prometne dozvole i police obaveznog osiguranja te bez zaštitne kacige.

Vozač se kretao Ulicom Tina Ujevića u smjeru jugozapada te se dolaskom do zavoja nije kretao uz desni rub kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

- Oglas -

Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, 56-godišnjak je prošao na suprotnu stranu kolnika gdje je naletio na prednji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je u smjeru sjeveroistoka upravljao 45-godišnjak.

U prometnoj nesreći 56-godišnji vozač mopeda je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti