Srijeda, 25. svibnja 2022.

PODIGNUTA OPTUŽNICA Na utakmici navijač bacio čašu, krhotine stakla teško ozlijedile igrača

Podsjetimo, alkotestiranjem navijača utvrđeno je da je pio za vrijeme održavanja nogometne utakmice, s obzirom na to da mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,1 promil

Preporučujemo

Pola godine nakon incidenta na utakmici amaterske međimurske nogometne lige, Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 39-godišnjaka koji je bacio čašu u igralište i tako ozlijedio mladog igrača.

Optužnicom se okrivljenog 39-godišnjaka tereti da je 20. rujna 2020. na nogometnom igralištu u mjestu kraj Čakovca, kao gledatelj tijekom nogometne utakmice, bacio staklenu čašu prema klupi za pričuve na kojoj je bilo više igrača gostujuće ekipe. Čaša se razbila, a krhotine stakla su pogodile pričuvnog igrača u oko i nanijele mu tešku tjelesnu ozljedu (penetrantna ozljeda lijevog oka).

Podsjetimo, alkotestiranjem navijača utvrđeno je da je pio za vrijeme održavanja nogometne utakmice, s obzirom na to da mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,1 promil te mu je naredbom izrečena mjera opreza zabrane posjećivanja nogometnih utakmica na kojima se natječe NK Strahoninec, objavila je PU međimurska nakon nemilog događaja.

- Advertisement -

Najnovije objave