Petak, 3. prosinca 2021.

Podravka Vegeta još nije pronašla novog trenera, Adžić otpao?

Podravkine igračice bile su šokirane ekspresnom smjenom. Doznajemo da nitko od njih neće biti kažnjen, sve je platio Hrupec i to na najskuplji mogući način, otkazom

Preporučujemo

Tko će biti novi trener Podravke Vegete nakon smjene Nevena Hrupeca? Iz kluba se ovog tjedna nije moglo doznati ništa novo po tom pitanju, ni službeno, ali ni neslužbeno. Ekipu je privremeno preuzeo Antonio Pranjić, koji je isti zadatak imao u proljetnom dijelu prošle sezone nakon tragične smrti Zlatka Saračevića.

Nema sumnje da je otkaz Hrupecu izazvao jake reakcije u rukometnom svijetu. Bilo je to iznenađenje, jer koprivnički stručnjak trebao je biti dugoročno rješenje na klupi, od njega se očekivalo i da kreira sportsku politiku, barem su tako sugerirale izjave koje su dolazile iz Selingerove. Međutim, potez je povučen, i to iznenada, a novo rješenje, jasno, nije odmah bilo pripremljeno.

Jasno, i Podravkine igračice bile su šokirane ekspresnom smjenom. Doznajemo da nitko od njih neće biti kažnjen, sve je platio Hrupec i to na najskuplji mogući način, otkazom.

Kako sugeriraju informacije koje dolaze od ljudi iz rukometnih krugova, Podravka je za novog trenera željela dovesti Dragana Adžića, iskusni crnogorski stručnjak bio je prvi pick. Tijekom tjedna to se promijenilo, pa je Adžić navodno otpao.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da je on još uvijek izbornik ženske rukometne reprezentacije Slovenije, pa je pitanje može li paralelno kvalitetno obavljati oba posla. Ako Podravka želi kvalitetno rješenje, Adžić to definitivno jest. Osvajao je trofeje s Budućnosti u Ligi prvakinja, bio je europski prvak i srebrni na Olimpijskim igrama s Crnom Gorom. Iako je stranac, kod njega nema ni jezične barijere.

Sad su u igri navodno ostali jedan stranac i par domaćih stručnjaka. Međutim, imena ovaj put jako teško ‘cure’ u javnost, pa ćemo svi skupa trebati još malo pričekati. No, sljedeći tjedan već bi trebao donijeti konačan odgovor, jer vrijeme ide…

Najnovije objave