Nedjelja, 19. rujna 2021.

Podravkina Crnogorka Dijana Mugoša nastupit će na Olimpijadi u Tokiju i ostvariti san svakog sportaša

Prvu utakmicu igrat će 25. srpnja protiv Angole, a u grupi su još Nizozemska, Japan, Norveška i Južna Koreja. Četiri prvoplasirane ekipe idu dalje

Preporučujemo

Igračica Podravka Vegete, Crnogorka Dijana Mugoša, nastupit će na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sa samo 25 godina ostvarit će ono o čemu sanja većina profesionalnih sportaša.

Osim što će Dijana predstavljati svoju zemlju bit će na ponos i Rukometnom klubu Podravka te svojim suigračicama i stožeru s kojima će se po završetku svojih obaveza na Olimpijskim igrama, okrenuti novim rukometnim izazovima treću sezonu zaredom.

Cijela reprezentacija Crne Gore prošla je zahtjevne pripreme u Podgorici te ih sad čeka put u Tokio gdje bi trebale stići danas. Prvu utakmicu igrat će 25. srpnja protiv Angole, a u grupi su još Nizozemska, Japan, Norveška i Južna Koreja. Četiri prvoplasirane ekipe idu dalje.

“Osjećam uzbuđenje jer ću biti dio jedne velike sportske priče, gdje će se okupiti najbolje sportašice i sportaši cijelog svijeta, to je definitivno san svakog profesionalnog sportaša. Predstavljati svoju zemlju na najvećoj sportskoj smotri na svijetu je čast i privilegija kako mojim suigračicama tako i meni osobno.” – rekla je Mugoša za klupske stranice.

Najnovije objave