Petak, 19. kolovoza 2022.

Podravsko-prigorski vatrogasci otišli pomagati kolegama na šibenskom području u gašenju užasnog požara

Na dislokaciju je upućeno 25 vatrogasaca pod vodstvom zapovjednika VZŽ-a koprivničko-križevačke Zvonimira Habijana, a iz Koprivnice su otišla četiri profesionalna vatrogasca iz JVP-a Koprivnica

Preporučujemo

Prema zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića u četvrtka ujutro na izvanrednu dislokaciju u Šibensko-kninsku županiju otišli su profesionalni i dobrovoljni vatrogasci Koprivničko-križevačke županije kako bi pomogli u gašenju velikog požara koji je jučer buknuo u vodičkom zaleđu.

Na dislokaciju je upućeno 25 vatrogasaca pod vodstvom zapovjednika VZŽ-a koprivničko-križevačke Zvonimira Habijana, a iz Koprivnice su otišla četiri profesionalna vatrogasca iz JVP-a Koprivnica s dva vozila.

Ukupno je devet vozila upućeno na dislokaciju.

Podravsko-prigorski vatrogasci otišli pomagati kolegama na šibenskom području u gašenju užasnog požara
Foto: Sonja Markić

Vatrogasci iz Požarnog područja Koprivnica krenuli su iz koprivničke vatrogasne postrojbe i na putu su prema Križevcima gdje će im se pridružiti vatrogasci s đurđevačkog i križevačkog područja.

Prilikom odlaska vatrogasce je u ime gradonačelnika Mišela Jakšića pozdravio pročelnik službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Tekst i fotografije: Sonja Markić

- Advertisement -

Najnovije objave