Četvrtak, 29. veljače 2024.

Policija kod 48-godišnjakinje pronašla amfetamin, MDMA tablete, digitalnu vagu i novac

48-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu

- Oglas -

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, u nedjelju, 14. studenoga, oko 16.15 sati na Zagrebačkoj cesti u Zagrebu policajci su u prometu zaustavili osobni automobil marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala osumnjičena.

Tijekom daljnjeg postupanja policajcima je iz torbice predala pet plastičnih smotuljaka ispunjenih amfetaminom pojedinačnih težina 124 grama, 9,7 grama, 7,4 grama, 5,3 grama i 1,8 grama te dva plastična smotuljka u kojima se nalazila marihuana pojedinačnih težina 14,4 grama i 2,1 grama, tri plastična smotuljka u kojima se nalazilo po 143, 50 i 20 tableta MDMA, jednu digitalnu vagu i novac, stoji u izvješću Policijske uprave zagrebačke.

- Oglas -

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 48-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti