Utorak, 25. siječnja 2022.

Poznati detalji stravične nesreće u kojoj je jutros poginuo motociklist

Na mjesto događaja izašla je hitna pomoć te utvrdila da je vozač motocikla, nažalost, na mjestu prometne nesreće smrtno stradao

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, jutros oko 5.55 sati u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, dogodila se teška prometna nesreća sa smrtnim ishodom.

Naime, 47-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja s odvojkom Ulice Vladimira Nazora, obavljala je skretanje ulijevo, a da nije propustila vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja. Zbog toga je u njezino vozilo udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 50-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Na mjesto događaja izašla je hitna pomoć te utvrdila da je vozač motocikla, nažalost, na mjestu prometne nesreće smrtno stradao.

Mrtvo tijelo prevezeno je na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se izvršiti obdukcija.

Od 6.11 do 8.35 sati zbog obavljanja očevida kolnik Ulice Vladimira Nazora bio je zatvoren za promet te se odvija obilaznim ulicama.

Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

“Smrtno stradali vozač motocikla treća je žrtva u cestovnom prometu na području Međimurske županije u 2021. godini”, priopćili su iz policije.

Kako neslužbeno doznaju Međimurske novine, poginuo je Gordan N. (50) iz Pribislavca.

- Advertisement -

Najnovije objave