Petak, 12. travnja 2024.

Poznati prvi izvođači RockLive Festivala u Koprivnici koji će se održati u srpnju iduće godine

Festival koji u ljetnim mjesecima pruža jedinstvenu zabavu na sjeveru Hrvatske za svoje sljedeće izdanje čini se kako priprema još jedno odlično ljetno druženje

- Oglas -

Još uvijek su svježi dojmovi s ovogodišnjeg RockLive Festivala, koji je protekao u odličnoj atmosferi, a upravo na krilima te pozitivne energije kreće i priča oko idućeg RockLive Festivala.

Sljedećeg ljeta, i to od 27. do 29. srpnja, na poznatoj lokaciji u koprivničkom Kampusu održat će se 12. izdanje RockLive Festivala.

Festival koji u ljetnim mjesecima pruža jedinstvenu zabavu na sjeveru Hrvatske za svoje sljedeće izdanje čini se kako priprema još jedno odlično ljetno druženje.

- Oglas -

Objavljeni su i prvi izvođači, a predvodi ih Damir Urban & 4, čime nakon ovogodišnjih Piva i Majki RockLive Festival nastavlja dovoditi najbolje domaće izvođače na svoju pozornicu.

Uz Urbana, najavljeni su i zagrebački punkeri Mašinko, (big) indie bend Tidal Pull te stoner doom metalci Hrmulja.

Trenutačno je poznato kako će oko 20 regionalnih izvođača nastupiti na RockLiveu #12, a sljedeće objave stižu početkom 2023. godine.

U prodaju su krenule i ulaznice koje možete kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice je 130 kuna (17,25 eura) i vrijedi za sva tri dana festivala, a ta će cijena ostati do kraja 2022. godine.

- Oglas -

Direktan link za festivalske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-12-12466

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti