Srijeda, 28. veljače 2024.

Procurila je stravična snimka ubojstva u kafiću: skakao joj je po glavi, ni trojica muškaraca nisu uspjeli spasiti ženu

Brnada obara ženu na tlo iza šanka i kreće joj divljački skakati po glavi. To traje više od 15 sekundi...

- Oglas -

U javnost je procurila snimka stravičnog ubojstva Darinke Krivec (67) u riječkom kafiću Pin nedaleko od Korza, a koju je udarcima nogama masakrirao 36-godišnji Roman Brnada, piše Jutarnji.hr.

Podsjetimo, zločin koji je šokirao cijelu Hrvatsku dogodio se u nedjelju u 14.40 sati.

Na snimci se vidi kako Brnada ustaje sa stolca i divljački nasrće na ženu koja je sjedila nasuprot njemu i bila udaljena otprilike metar i pol. Primio ju je objema rukama za glavu i krenuo se hrvati s njom. U tom trenutku prvo priskače konobar koji podivljalog 36-godišnjaka s jedne strane pokušava odvojiti od 67-godišnjakinje.

- Oglas -

Desetak sekundi kasnije uključuje se još jedan muškarac koji s druge strane pokušava odvojiti Brnadu od žene koju je napao, no ni dvojica je ne uspijevaju iščupati iz Brnadinih ruku. Na snimci se vidi kako Brnada u jednom trenutku uspijeva šakom zamahnuti prema ženi i 25 sekundi nakon što je divljački napad počeo, dolazi i treći muškarac koji pokušava spriječiti Brnadu. Hrvaju se kod šanka, a u jednom trenutku čak uspijevaju odvući Brnadu oko metar prema ulaznim vratima, no on i dalje u stisku drži ženu koju je napao. Konobar i muškarac koji se posljednji pridružio pokušaju da razdvoji napadača od žrtve u tom se trenutku udaljavaju i ostaje samo jedan muškarac koji u jednom trenutku odvaja Brnadu od žene, no samo na trenutak.

Brnada obara ženu na tlo iza šanka i kreće joj divljački skakati po glavi. To traje više od 15 sekundi.

Brnada se tada izvlači i pritom zamahuje rukom prema muškarcu i zatim obara ženu na tlo iza šanka. Nakon toga više nitko ne pokušava spriječiti ono što se dalje događalo, a upravo to što se dalje događalo je, po svemu sudeći, 67-godišnjakinju stajalo života.

Brnada je, naime, krenuo divljački skakati po glavi žene koju je srušio na tlo iza šanka. To je trajalo više od 15 sekundi. Muškarac koji je najduže pokušavao odvojiti Brnadu od žrtve je samo u jednom trenu pogledao što se događa i otrčao, moguće po pomoć. Nakon što je više od 15 sekundi brutalno mlatio bespomoćnu ženu na tlu skačući joj po glavi, Brnada je izjurio prema izlazu.

Dok joj je skakao po glavi, Brnada, odjeven u crnu jaknu, lijevom se rukom drži za šank, a desnom rukom za metalni element čime njegovi udarci dobivaju još veću žestinu jer tijelo ima čvrsti oslonac. Sve se događa u uskom prostoru, a na snimci nadzorne kamere vidi se samo lijevo stopalo nesretne žene.

- Oglas -

Cijelu snimku komentira jedan od gostiju kafića koji je bio u lokalu, a snimka traje 58 sekundi. Sasvim je izvjesno da je u posjedu te snimke i policija i da će ona biti priložena u spis kao krunski dokaz bestijalnog zločina u riječkom kafiću.

Kako doznaje Jutarnji list, Brnada će u srijedu biti dovezen u bolnicu za osobe lišene slobode jer je procijenjeno da je njegovo zdravstveno stanje takvo da nije za smještaj u riječki zatvor, ali je vjerojatno procijenjeno da je iz sigurnosnih razloga bolje smjestiti ga u samicu gdje neće imati doticaja s drugim zatvorenicima.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti