Subota, 22. lipnja 2024.

Reka: mladi vozači u sat vremena skrivili dvije prometne nesreće u istoj ulici, ima ozlijeđenih

Zbog nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unaprijed s parkirališta 20-godišnjak nije propustio osobni automobil kojim je upravljao 55-godišnjak

- Oglas -

U prometnim nesrećama koje su se dogodile u petak u koprivničkom prigradskom naselju Reka dvije su osobe ozlijeđene.

Naime, oko 17.40 sati u Ulici Stjepana Radića mladi 20-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Audi koprivničkih registarskih oznaka. Zbog nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unaprijed s parkirališta nije propustio osobni automobil Škoda križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak. Tom prilikom došlo je do sudara vozila.

U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

- Oglas -

Sat vremena kasnije, oko 18.40 sati došlo je do još jedne prometne nesreće u istoj ulici.

Kako stoji u policijskom priopćenju, 24-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Citroen koprivničkih registarskih oznaka. Prilikom obilaženja postavljenog prometnog znaka ‘opasnost na cesti’, prethodno se nije uvjerio da tu radnju može izvršiti na siguran način te je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Ford koprivničkih registarska oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći 32-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv 24-godišnjeg vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti