Utorak, 18. siječnja 2022.

Rukometaši Koprivnice odličnom igrom u drugom poluvremenu izborili bod u Rudama

Domaćin je na poluvremenu imao prednost od 17:13, a utakmica je završena remijem, 28:28

Preporučujemo

Rukometaši Koprivnice natječu se u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi – sjever, a u prošlom kolu gostovali su u Rudama kod druge ekipe Rudara.

Domaćin je na poluvremenu imao prednost od 17:13, a utakmica je završena remijem, 28:28.

”Dvije minute prije kraja okrećemo rezultat u našu korist te imamo 2 pogotka prednosti no međutim gubitak koncentracije zbog ganjanja rezultatskog minusa radi svoje te zbog grešaka u napadu primamo dva gola za egal. Nakon T.O. 6 sekundi prije kraja utakmice krećemo po pobjednički gol, ali na našu nažalost kao i čuđenje cijele dvorane, prekršaj na našem kružnom napadaču u prilici za postizanje pogotka samo dvije sekunde prije kraja nije sviran. Na kraju zadovoljni smo s bodom makar ostaje žal za mogućom pobjedom. Zahvaljujemo se iznimno korektnim domaćinima na fer i sportskoj borbi”, stoji u izvještaju na klupskim stranicama.

Za Koprivnicu su igrali: Ujlaki, Sabolić 2, Herman 3, Hemetek, Friščić 7, Mikulčić, Horvatić 8, Vučković, Kovačić, Levačić, Mikačić 3, Sinković, Ovčar 3, Premec, Kos 2, Veh.

U nedjelju od 18.30 sati u ŠDS ‘Josip Samaržija – Bepo’ gostuje Dubrava 2. Utakmica će se prenositi na klupskom YouTube kanalu, dok je ulazak za gledatelje dozvoljen isključivo uz covid potvrdu.

- Advertisement -

Najnovije objave