Petak, 27. svibnja 2022.

Sandra Oreški zamijenit će Idu Šipek na čelu koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica

Sandra Oreški iz Koprivnice (VŠS) je odgojitelj predškolske djece. Za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovat će se od 1. veljače do imenovanja ravnatelja temeljem javnog natječaja, a najdulje godinu dana

Preporučujemo

Kao što smo već pisali, Ida Šipek podnijela je ostavku na mjesto ravnateljice koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica i zatražila je da razrješenje bude s 31. siječnja.

“Tijekom pet godina na ovoj poziciji dala sam svoj doprinos razvoju Dječjeg vrtića Tratinčica zajedno sa zaposlenicima, upravnim vijećem i Gradom Koprivnicom. Zahvalna sam na ukazanoj prilici i povjerenju. Sada osjećam da moj osobni i profesionalni razvoj treba ići u drugom smjeru. Kompetnecije koje imam kao psiholog želim dalje razvijati te tako doprinijeti kvaliteti usluge našeg vrtića na neke nove načine. Stoga vas molim da uvažite moju zamolbu za razrješenje s mjesta ravnateljice”, istaknula je Ida Šipek u zamolbi odaslanoj vrtićkom upravnom vijeću 23. prosinca prošle godine.

Ida Šipek
Ida Šipek // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Ova točka naći će se u ponedjeljak na koprivničkom Gradskom vijeću, ali je to u biti riješeno jer je upravno vijeće poslalo prijedlog vijećnicima da bude tako kao što je Ida Šipek tražila. Vratit će se na posao stručnog suradnika psihologa.

Vijećnici će u ponedjeljak odmah i izabrati Sandru Oreški za vršiteljicu dužnosti ravnatelja Dječjeg vrtića Tratinčica Koprivnica. Upravno vijeće vrtića predložilo je upravo nju za tu poziciju zbog njenog “radnog iskustva i angažiranosti u poslu”.

Sandra Oreški iz Koprivnice (VŠS) je odgojitelj predškolske djece. Za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovat će se od 1. veljače do imenovanja ravnatelja temeljem javnog natječaja, a najdulje godinu dana.

- Advertisement -

Najnovije objave