Četvrtak, 29. veljače 2024.

Spektakularna završnica na križevačkom malonogometnom turniru, Replay i Prigorje bolji od najboljih

U subotu je pred 800 gledatelja završio križevački malonogometni spektakl. Evo svih rezultata, tko je osvojio pojedinačne nagrade, a tu je i bogata fotogalerija

- Oglas -

U organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci i Nogometnog kluba Radnik Križevci, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije, u subotu je pred 800 gledatelja završio križevački malonogometni spektakl, 22. Turnir u malom nogometu Križevci. Bila je to prava spektakularna završnica.

Titula najbolje malonogometne ekipe u Križevcima i nagrada od 6000 eura pripala je ekipi Zdenka Međimorca – Replayu. Naime, u finalnom su ogledu pobijedili Graditeljstvo Cvilko s 3:0. Pogotke za Replay postigli su Filip Bojić nakon 12 sekundi igre, pa ponovo Bojić u 23. minuti i Luka Perić u 39. minuti. Graditeljstvu Cvilko pripala je nagrada u iznosu od 2500 eura.

U utakmici za treće mjesto ekipa Tihomira Gudića GT Igre pobijedila je, nakon preokreta, sastav Unijabetona. Matej Čosić doveo je Unijabeton u vodstvo nakon sedam minuta igre, ali već u sljedećoj minuti na 1:1 poravnava Hrvoje Ranogajec. U posljednjoj minuti utakmice pobjedu GT Igrama i nagradu od 1500 eura donio je Davor Arnautović. Unijabeton primila je ček od 1000 eura.

- Oglas -

Najboljim igračem turnira proglašen je Matija Ezgeta, a najboljim vratarom Renato Ćibarić. Najbolji strijelac s 10 pogodaka je Filip Bojić, a svi su iz pobjedničke ekipe Replaya.

Nagrade najboljim igračima i sastavima su uručili koprivničko-križevački župan Darko Koren, predsjednik Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Robert Markulin, potpredsjednik Nogometnog kluba Radnik Križevci Vitomir Mijić i predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Branislav Pengov. Direktor turnira je Damir Kemenović.

Fair play priznanje “Goran Ilotić” dodijeljeno je bjelovarskoj momčadi NIL trgovina dijelovima, a sponzorski su se u organizaciju turnira uključili KTC, Robin, Zlatarna Valentino, Vina Bužić i AMK Križevci.

Program su uljepšale Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža, a program je vodila glavna urednica Prigorskog radija Ivana Mamula.

U subotu je u Križevcima završio i turnir županijskih nogometnih klubova Robin trgovine.

- Oglas -

Titula najbolje ekipe i nagrada od 1250 eura pripala je Prigorju iz Žerjavinca. Naime, u finalnom su ogledu pobijedili Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna s 4:0. Pogotke za Prigorje postigli su Bukal (2), Barbarić (4), Zlatar (6) i Barbarić (18). Nogometašima iz Svetog Ivana Žabna pripala je nagrada od 650 eura.

U utakmici za treće mjesto Strmec je pobijedio Rakovec s 1:0 pogotkom Nikole Novačkog (18). Strmec je osvojio 300 eura, a Rakovec 200 eura.

Nagradu za najboljeg strijelca primio je Kristijan Šoljić (osam pogodaka) iz Tomislav Radnika. Najboljim vratarom turnira proglašen je Ivica Hranjec iz Prigorja, a najboljim igračem turnira proglašen je Antonio Bukal iz Prigorja.

Medijski su od prvog do posljednjeg dana turnir pratili portal Prigorski.hr, Prigorski radio i Klikaj.hr.

Foto: Prigorski.hr

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti