Utorak, 27. veljače 2024.

Supruga okrutnog ubojice: Možda mu je žrtva spomenula majku, a na to je osjetljiv

Majka ga je zlostavljala, tukla ga je jer je molio i postio i htio je biti svećenik, a ona mu nije dala, rekla je Bianca Kolompar

- Oglas -

S kojim motivom je Roman Brnada (36) u Rijeci nasrnuo pa i nasmrt pretukao ženu u jednom ugostiteljskom objektu još uvijek se utvrđuje, a ponašanje svog supruga pojasnila je i Bianca Kolompar, donosi RTL prenoseći Index.

Kaže da je tog jutra sve izgledalo uobičajeno, ali i da je Roman djelovao umorno.

“Bio je na igralištu Lokomotive, rekao mi je da je trenirao i da nije pijan. Bio je u apartmanu pet minuta i onda je otišao pjevati. Rekao je da će donijeti ručak da ja mogu vježbati jer sam trebala imati koncert”, rekla je Bianca Kolompar.

- Oglas -

“Mi smo živjeli 2018. godinu dana u Rijeci, ali mislim da je nije tada upoznao, nego u ovih dva tjedna. Nije mi ništa govorio o njoj. Rekao mi je samo da ga neki ljudi traže novac kad pjeva na ulici i na to se malo ljutio, ali to možda nema nikakve veze s ovime”, kaže pa dodaje da je čula da je sa 67-godišnjakinjom ušao u kafić, ali njoj, tvrdi, nije rekao da ide s nekom gospođom na kavu.

“Možda je vidjela da mu je hladno pa je htjela da se ugrije, ne znam…”, navodi.

Istaknula je i kako bi motiv mogla biti neka uvreda, a otkriva kako je Roman bio “osjetljiv” na nju, na novac i na majku.

“Majka ga je zlostavljala, tukla ga je jer je molio i postio i htio je biti svećenik, a ona mu nije dala. Još najviše mislim da je takvo nešto moglo biti, ako ga je nešto vratilo u to oko majke”, govori.

Navela je i kako je Roman krajem srednje škole ili brzo nakon završio na psihijatriji na Jankomiru, a prije dva mjeseca prestao piti tablete za bipolarni poremećaj jer mu je isteklo zdravstveno osiguranje.

- Oglas -

Tvrdi da nikada prije nije bio nasilan, a za ponašanje nakon ispitivanja u utorak, vjeruje da je još uvijek u istom stanju u kojem je bio kada je napao ženu. “Neuračunljiv”, navela je te izrazila sućut obitelji ubijene.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti