Srijeda, 21. veljače 2024.

TUŽNA VIJEST Preminuo dječak koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Prometna nesreća dogodila se kada je dijete upravljalo biciklom dijelom kolnika namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera. U tom je trenutku naišlo teretno vozilo kojim je upravljao 34-godišnjak te je došlo do udara teretnog automobila u bicikl i dijete

- Oglas -

U petak ujutro tužna vijest pogodila je Oroslavje, grad u Krapinsko-zagorskoj županiji. Naime, u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti od zadobivenih je ozljeda preminuo dječak koji se teško ozlijeđen u prometnoj nesreći prošlog petak u Oroslavju.

Tužnu vijest za Zagorje international potvrdili su iz Osnovne škole Oroslavje.

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila kada je dijete upravljalo biciklom dijelom kolnika namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera. U tom trenutku naišlo je teretno vozilo kojim je upravljao 34-godišnjak te je došlo do udara teretnog automobila u bicikl i dijete.

- Oglas -

Dijete je palo na tlo te je zadobilo teške tjelesne ozljede. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeno je u Opću bolnicu Zabok, a zatim u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb na daljnje liječenje.

Kako je nakon nesreće priopćila Policijska uprava krapinsko-zagorska, nadzorom vozača utvrđeno je kako je vozač 34-godišnjak upravljao teretnim vozilom pod utjecajem od 0,59 promila alkohola u organizmu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti