Četvrtak, 18. travnja 2024.

U Đurđevcu će se održati javna tribina za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji

Teme javne tribine su preventivni zdravstveni sustavni pregledi hrvatskih branitelja, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, korištenje usluga Doma hrvatskih veterana u Lipiku i veteranskih centara te Zakon o inkluzivnom dodatku

- Oglas -

U đurđevačkom hostelu Borik u utorak, 5. ožujka, s početkom u 18 sati održat će se javna tribina za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, članove njihovih obitelji i umirovljenike.

Organizatori su Grad Đurđevac i Udruga hrvatskih branitelja Republike Hrvatske u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja, upravom za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, sektorom za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, područnim odjelom Koprivnica, te Centar za socijalnu skrb Đurđevac.

Teme javne tribine su preventivni zdravstveni sustavni pregledi hrvatskih branitelja, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, korištenje usluga Doma hrvatskih veterana u Lipiku i veteranskih centara te Zakon o inkluzivnom dodatku.

- Oglas -

Na javnoj tribini nazočit će predstavnici Grada Đurđevca, a kao predavači Tatjana Mihaldinec, prof. psihologije, voditeljica odjela uprave za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, sektora za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, područni odjel Koprivnica, Josip Vranješević, dipl. pravnik, i magistra socijalnog rada Menđi Mišel Tuba – honorarni stručni suradnici u Centru za psihosocijalnu pomoć Koprivničko-križevačke županije, djelatnici Centra za socijalnu skrb Đurđevac, te u ime organizatora Dražen Šemovčan, dopredsjednik Udruge hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

“Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju s obzirom na aktualnu tematiku ove javne tribine”, poručio je Šemovčan.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti