8.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 8. ožujka 2021.

U Đurđevcu se i dalje radi na uređenju kanala i okoliša

Kanal Čivičevac kod ŠRC-a očišćen je i produbljen te je donji dio kanala obložen betonom, a na bočnim stranama kanala postavljaju se kamene obloge

Preporučujemo

Đurđevac i ove godine u suradnji s Hrvatskim vodama radi na uređenju kanala i okoliša oko kanala na području grada i prigradskih naselja.

– Svaki lijepi dan koristi se za nastavak uređenja i ostalih kanala za oborinsku odvodnju pa je tako prošli mjesec završeno i uređenje i čišćenje kanala na širem području oko utvrde Stari grad, a nastavljeno je čišćenje i ostalih kanala na području Đurđevca – istaknuto je na internet stranicama Grada Đurđevca.

Kanal Čivičevac kod ŠRC-a očišćen je i produbljen te je donji dio kanala obložen betonom, a na bočnim stranama kanala postavljaju se kamene obloge.

Radovi su obuhvatili uređenje lijeve strane kanala gledajući od centra u duljini od 50 metara.

Nastavlja se s opsežnijim uređivanjem odvodnih kanala kako bi se smanjili problemi s oborinskim vodama, a kako bi prilikom većih kiša odvodni kanali mogli primiti veliku količinu vode te se tako spriječile poplave u nekim dijelovima grada i prigradskih naselja.

Najnovije objave