Srijeda, 26. siječnja 2022.

U Koprivnicu u utorak dolazi Miroslav Škoro, evo o čemu se radi

Nakon Varaždinske, Međimurske i Dubrovačko-neretvanske županije, u utorak će inicijativa Zaštitimo hrvatsku kunu održati skup volontera i u Koprivničko-križevačkoj županiji, točnije u koprivničkom Hotelu Zlatan

Preporučujemo

Zaštitimo hrvatsku kunu referendumska je inicijativa Hrvatskih suverenista kojoj je cilj, kako kažu, zaustavljanje nedemokratskog uvođenja Hrvatske u eurozonu bez javne rasprave i očitovanja volje hrvatskih građana.

Podsjetimo, 1. siječnja 2023. godine euro bi trebao postati službena valuta i u Hrvatskoj, a ova inicijativa se zalaže za to da o (ne)uvođenju eura odluče građani na referendumu.

Prikupljanje potpisa trebalo bi početi 17. listopada i u dva tjedna, koliko će taj postupak trajati, planira se prikupiti više od 380.000 potpisa koji je potrebno da se raspiše referendum.

Nakon Varaždinske, Međimurske i Dubrovačko-neretvanske županije, u utorak će inicijativa Zaštitimo hrvatsku kunu održati skup volontera i u Koprivničko-križevačkoj županiji, točnije u koprivničkom Hotelu Zlatan.

“Neovisno o tome jeste li volonteri ili samo zainteresirani za tijek djelovanja referendumske inicijative, na sastanku možete postaviti sva svoja pitanja i uputit ćemo vas u daljnje djelovanje. Svi su pozvani, a pozovite i svoje bližnje”, istaknuli su iz inicijative.

Skup u Hotelu Zlatan počinje u 18 sati, a najavljen je dolazak Miroslava Škore, poznatog pjevača, donedavnog predsjednika Domovinskog pokreta i saborskog zastupnika, a sada člana kluba Hrvatskih suverenista u Saboru. Uz njega će biti i Željko Sačić i Marko Milanović Litre, saborski zastupnici iz redova Hrvatskih suverenista.

- Advertisement -

Najnovije objave