Subota, 18. svibnja 2024.

U srijedu uzvratne utakmice četvrtfinala Županijskog kupa, gol u gostima i dalje vrijedi više

Vrlo zanimljivo bit će i u Močilama, gdje istoimeni županijski ligaš dočekuje petoligaša Tehničara uz Cvetkovca, vodeću ekipu Četvrte lige 'Bjelovar-Koprivnica-Virovitica'. Prvi susret ovih momčadi na Starom bregu prije dva tjedna završio je bez pogodaka

- Oglas -

U srijedu, 17. travnja na rasporedu su uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Kao najveći favorit u uzvrat ulazi trećeligaš Radnik Križevci koji je u prvoj utakmici nadvisio petoligaša Borca iz Imbriovca s 3:0.

Lijepu prednost ostvario je i petoligaš Ferdinandovac protiv drugoplasirane momčadi Prve ŽNL Tomislava iz Drnja. Bilo je 4:1, no jasno je da se Žuljićevi momci neće predati na Parku prinčeva.

- Oglas -

Županijski ligaš Kalinovac izvukao je remi protiv četvrtoligaša Koprivnice, na umjetnoj travi Apaša rezultat je bio 2:2.

Vrlo zanimljivo bit će i u Močilama, gdje istoimeni županijski ligaš dočekuje petoligaša Tehničara iz Cvetkovca, vodeću ekipu Četvrte lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’. Prvi susret ovih momčadi na Starom bregu prije dva tjedna završio je bez pogodaka.

Zanimljivo je da u ovom natjecanju ne vrijedi pravilo kojeg je UEFA uvela u svoja natjecanja, odnosno gol u gostima i dalje ima veću vrijednost.

- Oglas -

” U slučaju identičnog rezultata iz dva susreta odmah se izvode jedanaesterci, za
utvrđivanje pobjednika iz dva susreta vrijedi pravilo gola u gostima”, poručili su iz Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

ČETVRTFINALE ŽUPANIJSKOG KUPA, UZVRATNE UTAKMICE (srijeda, 17.00):

Imbriovec: NK Borac – NK Radnik Križevci (prva utakmica 0:3)
Kalinovac: NK Kalinovac – NK Koprivnica (prva utakmica 2:2)
Koprivnica: NK Močile – NK Tehničar (prva utakmica 0:0)
Drnje: NK Tomislav – NK Ferdinandovac (prva utakmica 1:4)

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti