Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Učitelj koji svira i pjeva djeci pod prozorima sada je snimio i spot o Zagrebu

U nama budi izrazito veselje što baš u ovim vremenima Zagrebu možemo dati Ljubav koju je on nama davao sve ovo Vrijeme te ga razveseliti zajedno s njegovim stanovnicima – Pjesma je veća od karantene, kaže Ivan Petranović

- Advertisement -

Spot smo radili na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, kada je vrijeme bilo odlično – rekao je učitelj Ivan Petranović, koji je srca Zagrepčana osvojio kada je nakon potresa počeo djeci i njihovim roditeljima pjevati i svirati pod prozorom.

Kaže kako i dalje pjeva pod prozorima, a dobio je poziv da dođe i do Velike Gorice i Mlake. Spot mu je napravio prijatelj režiser, piše Zagorje International.

– I kako to Svemir već kockice posloži, ovih dana je konačno snimljen spot za naš pretprošlogodišnji singl “Jako volim Zagreb”. U nama budi izrazito veselje što baš u ovim vremenima Zagrebu možemo dati Ljubav koju je on nama davao sve ovo Vrijeme te ga razveseliti zajedno s njegovim stanovnicima – Pjesma je veća od karantene! Vesele note daleko putuju! Velika hvala režiseru, snimatelju i montažeru Josip Šomođi (Creative Art), koji je u rekordnom roku napravio ovaj šareni film o našem glavnom gradu. Još jednom velika hvala i svim Dragim Ljudima koji su davne 2018. godine sudjelovali u snimanju singla, a to su Heda Gospodnetić, Maša Dobrić, Dubravko Jantolek, Mišo Basić, Vedran Vojnović, Hrvoje Matasin, Marko Šturman, Petar Kaić, Dražen Gara i Pavle Miholjević – napisao je Petranović na svojem Facebook profilu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti