Subota, 18. svibnja 2024.

Vatra progutala obiteljsku kuću, a za sve je kriv nesipravni aparat za varenje

Prilikom gašenja požara 66-godišnjak zadobio je lakše tjelesne ozljede i liječnička pomoć mu je pružena na mjestu događaja

- Oglas -

U subotu oko 11 sati došlo je do požara obiteljske kuće u Andraševcu, u vlasništvu 66-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je do požara došlo uslijed neispravnosti aparata za zavarivanje kojim je vario 66-godišnji hrvatski državljanin.

Do požara je došlo u garaži, a potom se požar proširio na unutrašnjost i krovište kuće.

- Oglas -

Prilikom gašenja požara 66-godišnjak zadobio je lakše tjelesne ozljede i liječnička pomoć mu je pružena na mjestu događaja.

Kako su na svojoj Facebook stranici napisali oroslavski vatrogasci, dojava o požaru stigla je u 11.55 sati te je na intervenciju izašlo njih 12, s navalnim vozilom, autocisternom i dva kombija, piše Zagorje International.

“Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo potpunu razbuktalu fazu prvog kata i krovišta kuće te počinjemo s gašenjem. Požar je lokaliziran u 12.56, a ugašen u 15.17 sati. Utrošeno je oko 45 kubika vode”, izvijestili su vatrogasci iz Oroslavja, uz koje su na intervenciju izašle i kolege iz ZJVP-a Zabok (navalno vozilo i tri vatrogasca), ZJVP-a Marija Bistrica (navalno vozilo i dva vatrogasca) te DVD-a Stubička Slatina (dva navalna vozila, kombi i 10 vatrogasaca). Vratili su se u postrojbu u 16.35 sati.

Materijalna šteta cijeni se na više stotina tisuća kuna.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti