Četvrtak, 28. rujna 2023.

Vedran Medenjak nakon samo jedne utakmice više nije trener Podravca iz Virja

Već i prije te utakmice Medenjak je znao da neće ostati na klupi Podravca, jer je iz privatnih razloga dogovorio preseljenje na daleki Island

- Advertisement -

Odigrano je tek prvo kolo u novoj sezoni Treće nogometne lige – sjever, a već je došlo do prve trenerske promjene.

Nije ona izazvana lošim rezultatom na premijeri, već su u pitanju, koliko je poznato, privatni razlozi.

Naime, Vedran Medenjak više nije trener Podravca iz Virja. On je u klub stigao tek uoči početka nove sezone, posložio je igrački kadar, proveo pripreme i na premijeri u Virju izgubio 0:2 od Radnika Križevci.

- Advertisement -

Međutim, već i prije te utakmice Medenjak je znao da neće ostati na klupi Podravca, jer je već bio dogovorio preseljenje na daleki Island, gdje namjerava nastaviti s razvojem svoje stručne karijere.

Trener Mladen Karan
Trener Mladen Karan // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Tako je donedavni voditelj Škole nogometa Slavena Belupa preselio na sjever Europe, dok će trenersku poziciju u Podravcu od njega preuzeti iskusni Mladen Karan, koji je nedavno napustio klupu Ferdinandovca, a u Virju je ‘kao doma’…

”Nakon 3 sezone (2013.-2016.) provedene na čelu seniorske ekipe Podravca s kojom 2016. podiže pehar osvajača Županijskog kupa, na klupu Podravca vraća se Mladen Karan iz Ferdinandovca! Želimo mu toplu dobrodošlicu u klub te puno uspjeha u nastavku natjecanja!”, stoji u objavi Podravca na Facebooku.

Karan će debitirati u 2. kolu ove subote, kad će Podravac ugostiti Polet iz Svetog Martina na Muri.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti