Srijeda, 28. veljače 2024.

Veleposlanik Kraljevine Danske posjetio je Grad Koprivnicu

Prijemu su nazočili i veleposlanikova supruga, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek

- Oglas -

Gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić primio je u utorak u radni posjet veleposlanika Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Ole Frijsa-Madsena.

Prijemu su nazočili i veleposlanikova supruga, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek, izvijestio je Grad Koprivnica.

Uz riječi dobrodošlice povodom posjeta Koprivnici, gradonačelnik Jakšić danskog je veleposlanika upoznao s naporima gradske uprave u stvaranju novih vrijednosti kroz segmente malog i velikog poduzetništva, ulaganja u nova tehnološka rješenja i infrastrukturu, kao i nastojanja da Koprivnica i dalje ostane u vrhu po postotku broja kućanstava koja razvrstavaju otpad te na taj način Koprivnicu svrstavaju u „zelene“ gradove.

- Oglas -

Uz prigodno darivanje, iskazan je interes za daljnjom suradnjom u kojoj će se naći vremena za daljnje analize konkretnije suradnje, priopćeno je iz Grada.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti