Četvrtak, 22. veljače 2024.

Vozačica (19) oduzela prednost i izazvala sudar, među petero ozlijeđenih i 7-godišnje dijete

Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji vozač

- Oglas -

U petak, 6. kolovoza, oko 16.05 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat križevačkih registarskih oznaka u smjeru raskrižja s Ulicom kralja Tomislava.

Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji vozač u smjeru Bjelovarske ulice.

“Tom prilikom Mercedes je prednjim djelom udario u bočnu stranu Fiata koji je od siline udarca odbačen na pješačko biciklističku stazu”, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

- Oglas -

U prometnoj nesreći oboje vozača su lakše ozlijeđena, također u osobnom automobilu Fiat lakše su ozlijeđene 43 i 18-godišnja putnica te 7-godišnje dijete.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti